INSTRUKTØR RUNE ANDRE KJØLAAS

Rune har hatt kurs i babysvømming siden 2003 i Pirbadet og har erfaring med babyer som kun er noen dager gamle til langt større barn som går i barnehage, sånn sett kan man si at han har jobbet mye med aldersgruppene fra 0 -5 år og større barn som lærer seg å svømme.
Det er viktig for ham å fokusere på trivsel og lek i vannet for å forsterke de positive opplevelsene som barna og familiene får fra aktiviteten, og som bidrar til å videreutvikle ferdighetene over og under vann, men aller viktigst at man blir god og trygg i vann på en måte som er tilpasset familien.
Han er selv pappa til tvillinger som ble født prematurt i uke 26 i svangerskapet og har vært aktiv med dem i svømmebasseng fra de var 3 måneder gamle (korrigert) og har god erfaring med andre familier med premature barn i løpet av tiden sin som instruktør.

 

INSTRUKTØR MARIA HATLEVOLL STENSRUD

Maria har jobbet som instruktør for barn, småbarn og voksne siden våren 2015. Hun er glad i barn, og liker å undervise. Hun er opptatt av at alle trives på kurs, og at lek og aktiviteter passer til alle og enhver! Hun trives i jobben og setter pris på alle de fine øyeblikkene man opplever på babysvømming.

 

INSTRUKTØR LINN AMALIE ARESVIK

Linn har jobbet som instruktør med barn, småbarn og voksne siden høsten 2013, og har bakgrunn som svømmer. Hun er opptatt av å legge til rette for trivsel, trygghet og mestring i vann

 

INSTRUKTØR MARI ELLINGSEN BRÅTEN 

Mari har jobbet som instruktør for barn i fem år, og babysvømming et halvt år. Hun har fått erfaring fra flere svømmeklubber og trives veldig i jobben.

 

INSTRUKTØR ELISE DILLING

Har for tiden det administrative ansvaret for baby & småbarnssvømming.

Alle henvendelser angående svømming for de minste kan rettes til: elise@tslk.no

Elise er utdannet lektor og trener, har jobbet som trener for barn i alderen 5-20 år i 12 år. Hun ble i 2018 utdannet instruktør i babysvømming. I 2017 fikk hun gleden av å bli mor til en gutt og har vært aktiv med han i vannet gjennom babysvømming siden han var 20 dager gammel.